پذیرش بدون مدرک زبان، مزایا و معایب


.
.
اگه از اون دسته از افرادی هستی که برای گرفتن پذیرش، هنوز آزمون زبانت رو ندادی و از طرف دیگه به زبان و گرفتن یک نمره خوب به شکل یک غول در مراحل اولیه‌ی اپلای نگاه می کنی و...

 

 

پذیرش بدون مدرک زبان، مزایا و معایب

 

اگه از اون دسته از افرادی هستی که برای گرفتن پذیرش، هنوز آزمون زبانت رو ندادی و از طرف دیگه به زبان و گرفتن یک نمره خوب به شکل یک غول در مراحل اولیه‌ی اپلای نگاه می کنی و میترسی که نکنه به این دلیل نتونم پذیرش بگیرم، اصلا نگران نباش. چون گرفتن پذیرش از برخی از دانشگاه‌ها بدون مدرک و نمره‌ی زبان امکان پذیر هست. پس اگه همچین دغدغه‌ای داری مطالب این قسمت رو از دست نده!

 

 

ممکنه با شنیدن جمله‌هایی مثل اپلای بدون مدرک زبان یا تحصیل در خارج از کشور بدون مدرک زبان تعجب کنی. مگه میشه بدون دادن امتحان زبان اپلای کنم و بتونم پذیرش بگیرم؟ خبر خوب اینکه بله! همچین چیزی امکان پذیره. اگرچه یکی از شرایط اولیه اپلای و گرفتن ویزای تحصیلی کشورهای خارجی، داشتن آیلتس، تافل و یا سایر مدارک زبان معتبر هست، اما اصلا اینطور نیست که اگر شخصی چنین مدارکی نداشت، دیگه هیچ راهی برای اپلای براش وجود نداره. به طور کلی گرفتن پذیرش بدون مدرک زبان بیشتر به مقطع تحصیلی و دانشگاه مورد نظر بستگی داره! اگه داری برای مقطع لیسانس یا کالج اقدام می‌کنی بیشترین شانس رو برای پذیرش گرفتن بدون نمره زبان داری. هرچه سن بالاتر بره و یا برای مقاطع تحصیلی بالاتر اقدام کنی دانشگاه ها سخت گیری ها و محدودیت های بیشتری برای این موضوع درنظر می گیرند. البته این موضوع برای افراد نوجوون یعنی زیر18سال که بخوان برای مدارس خارج از کشور هم اقدام کنند، امکان پذیره و در حالت کلی هرچه سن پایین‌تر باشه احتمال گرفتن پذیرش بدون مدرک زبان بالاتره! در این میان توجه به یک نکته مهمه! تعداد زیادی از متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور، به دنبال این هستند که در کنار اپلای بدون مدرک زبان، به طور رایگان هم مشغول به تحصیل بشن. اما متاسفانه در این مورد باید بگیم که نمیشه هم خدا رو خواست و هم خرمارو! یعنی هر دوی این‌ها در کنار هم امکان پذیر نیست و یا در بهترین شرایط، بسیار سخت و دشواره. چون معمولا برای این که به طور رایگان در یک کشور خارجی مشغول به تحصیل بشین، باید به زبان کشور مقصد خود تسلط خوبی داشته باشید.

 

 

نکته مثبت گرفتن پذیرش قبل از دادن امتحان زبان، که برخی اوقات به اون پذیرش کاندیشنال( مشروط به گرفتن نمره زبان) گفته میشه، این هست که تقریبا خیال شما از بابت پذیرش راحت میشه! البته در این شرایط اگر پذیرش شما مشروط به گرفتن نمره زبان در رنج خاصی شده و شما پس از گذروندن دوره زبان نتونید اون نمره رو بگیرین متاسفانه پذیرش شما مخدوش میشه! نکته منفی دیگه‌ای که پذیرش بدون نمره زبان داره اینه که به دلیل اینکه بعد از گرفتن پذیرش تحصیلی، فرایند اخذ ویزای تحصیلی مهم هست، پذیرشی که گرفته میشه باید قابل توجیه برای آفیسر سفارت باشه تا به فرد مجوز ورود به کشور مقصد داده بشه. به همین منظور تعداد کشورهایی که روی دوره‌های زبان به افراد ویزا و مجوز ورود می‌دهند محدود و اندک هست. ازجمله این کشورها میشه به سوئد، کانادا، فرانسه، تریش، اوکراین، چین، مالزی، ایتالیا، تایلند، ترکیه، قبرس و ... اشاره کرد. در کشورهای اروپایی اگر دارای مدرک زبان معتبر( آشنا به زبان همون کشور یا زبان انگلیسی) نباشید، این امکان وجود داره تا در دوره های یک تا دوساله دانشگاه های اروپایی شرکت کنید و بعد از دریافت مدرک زبان، برای پذیرش و ثبت نام دانشگاه اقدام نمایید. اما معمولاً این احتمال وجود داره که پذیرش مشروط شما از سوی سفارت رد بشه و ویزای تحصیلی بدون مدرک زبان برای شما صادر نشه.

 

 

فراموش نکن که برای تحصیل در هر کشور خارجی نهایتا ارائه‌ی مدرک زبان برای دانشجویان بین المللی الزامی هست و فقط میتونی با پذیرش تحصیلی مشروط برای تحصیل اقدام کنی. از این رو برای بالا بردن درصد و احتمال موفقیت گرفتن ویزا در صورتی که پذیرش مشروط داری باید به تمامی فاکتور های تاثیر گذار از جمله تمکن کافی مالی، نداشتن شرط سنی و گپ تحصیلی زیاد، ارائه برنامه تحصیلی قابل قبول و مواردی از این قبیل توجه ویژه ای داشته باشی! حالا در این مسیر پر پیچ و خم، اگه هر گونه سوالی داشتی نگران نباش. چون تیم متخصص اپلای پل تمامی نکات و جزئیاتی که باعث افزایش شانس قبولیت میشه رو میدونه و تا رسیدن به هدفت کنارت هست و تنهات نمیگذاره! پس هر گونه سوال یا ابهامی داری کافیه که با مشاوران ما در گروه تخصصی مهاجرتی ApplyPal یک تماس بگیری!