ویزای دانشجویی آمریکا


Student Visa of the USA
انواع و ویزای دانشجویی ایالات متحده آمریکا
اولین قدم در اخذ ویزای دانشجوئی ایالات‌متحده آمریکا اخذ گواهینامه SEVP از دانشگاه یا مرکز آموزشی موردنظر جهت ادامه تحصیل، است. بعد از دریافت این گواهینامه متقاضی می‌تواند درخواست ویزای F جهت ادامه تحصیل در دانشگاه، کالج و یا مدارس خصوصی را ارائه دهد. برای متقاضیان تحصیل در هنرستان‌ها و یا مؤسسات دیگر آموزشی باید تقاضای ویزای M داده شود.

 

نکات مهم در رابطه بازمان اقدام برای اخذ ویزا:

  • متقاضیان تحصیل در آمریکا باید در اسرع زمان تقاضای ویزای دانشجویی خود را به سفارت یا کنسولگری کشور آمریکا ارائه نمایند تا زمان کافی برای بررسی پرونده آن‌ها باشد.
  • متقاضیان باید توجه کنند که سفارت و کنسولگری‌های این کشور در سرتاسر دنیا فقط تا 120 روز مانده به تاریخ ثبت‌نام در موسسه آموزشی (دانشگاه) اقدام به صدور ویزا می‌نمایند.
  • طبق قوانین Department of Homeland Security دانشجویان باید حداکثر 30 روز مانده به شروع دوره تحصیلی خود (مطابق فرم I-20) به آمریکا وارد شوند.
  • دانشجویان در حال تحصیل، می‌توانند در هرزمانی تقاضای ویزای خود را ارائه دهند. البته تا زمانی که شرایط آن‌ها به‌عنوان دانشجو و گواهینامه SEVIS آن‌ها معتبر باشد.

 

 

شرایط لازم جهت ویزای تحصیلی آمریکا

  1. دارای اقامت کشوری به‌غیراز آمریکا باشد و همچنین قصد ترک فوری محل اقامت خود را نداشته باشد
  2. شرایط مالی لازم جهت ادامه تحصیل در امریکا را داشته باشد.
  3. در سنین 14 تا 79 سال هستند در کنسولگری ایالات‌متحده مصاحبه خواهند شد. (افراد زیر 13 سال و بالای 80 سال عموماً نیاز به مصاحبه ندارند مگر اینکه سفارت یا کنسولگری آمریکا درخواست مصاحبه داده باشد)
  4. تکمیل فرم‌های زیر را تکمیل و مدارک لازم را به همراه آن‌ها ارائه نمایند:

 

  1. Form I-20A-B
  2. Certificate of Eligibility for Nonimmigrant (F-1) Student Status
  3. Certificate of Eligibility for Nonimmigrant (M-1) Student Status for Vocational Students
  4. SEVIS generated Form, I-20
  5. Signed I-20 form by the official school
  1. گذرنامه
  2. یک قطعه عکس 2x2
  3. اپلیکیشن فی

A MRV fee receipt to show payment of the visa application fee

MRV Fee - $140

Petition Based Applicants (H, L, O, P, Q, R) - $150

E-1, E-2 & E-3 visa applicants - $390

  1. اصل و ترجمه مدارک تحصیلی مقاطع پیشین
  2. گواهی مدرک زبان (توسط یکی از آزمون‌های استاندارد TOEFL, SAT, GRE, GMAT)
  3. اسناد مالی دال بر توانایی پوشش هزینه‌های زندگی و تحصیلی در طول دوره حضور در آمریکا

 

کلمه کلیدی: 
کشور: